utk kauu selamanyaa

Monday, 20 August 2012

kau selamanya untuk akuu 
now' aku dah ada diaa . cukup lah aku dah dapat diaa . memangg bahagia , tapi kekadang sakit hati pun adee , Btw thank sebab boleh buat aku bahagia dgn kauu .. penah sekali ni semangat nak hangout dgn diaa , dah sampaii jambatan nak pergii ke expo , hujan pun mula turun .. aduhh' time tuu lah kelam kabut , Huh' nasib baik lah ada tempat teduh dkt situu . sampai situu duduk , sampai lah 2 jam nak tunggu hujan berhentii , tpii hujan tak berhenti pun , terpaksa lah redah jee hujan too , sampai umah akuu , Fuhh' lenjunn .. ni lahh kenangan aku dgn diaa . ahah 

No comments:

Post a Comment