utk kauu selamanyaa

Monday, 20 August 2012

kau selamanya untuk akuu 
now' aku dah ada diaa . cukup lah aku dah dapat diaa . memangg bahagia , tapi kekadang sakit hati pun adee , Btw thank sebab boleh buat aku bahagia dgn kauu .. penah sekali ni semangat nak hangout dgn diaa , dah sampaii jambatan nak pergii ke expo , hujan pun mula turun .. aduhh' time tuu lah kelam kabut , Huh' nasib baik lah ada tempat teduh dkt situu . sampai situu duduk , sampai lah 2 jam nak tunggu hujan berhentii , tpii hujan tak berhenti pun , terpaksa lah redah jee hujan too , sampai umah akuu , Fuhh' lenjunn .. ni lahh kenangan aku dgn diaa . ahah 

Friday, 13 July 2012


HATII AKUU SAKIT DSEBABKAN KAUU !!
sanggup eak kau buat aku mcm nii ? apa salah aku y penah aku buat dkT kauu weii . perlu kee kauu tipuu akuu ?? knp kau tak terus terangg dgn akuu ? tak der lah akuu nak sakit hatii cmpaii mcm nii skalii . memangg kcewaa gilaa dgn kauu weii . terimaa kasih kerana buat aku mcm nii . :((((

Sunday, 20 May 2012

^untuk membee y trsygg^
ikaa atinn nak tanyee ?? atinn ade bt salah dkt ikaa kerr ?? klu adee ikaa terus terangg jer dkt atinn eakk . atin tgok ikaa skrgg mcm dh tak sukaa dkt atinn jerr . atinn serba salah nak tegur ikaa , mcm atinn nii ade bt salah jer dkt ikaa .. klu ikaa tak ada mood lagii atin takut nak tegurr . uhuh' atinn tak tauu knpp !! atinn syggg kauu . sbb ikaa nii jeniss funny . walaupun ikaa pena bencii dkt atinn tapii atinn tak penaa bencii ikaa sesaat punn !! atin nak mintk maaf klu atinn ade bt salah dkt ikaa eak !! okayy' lhh penatt updatee blogg . bubyeee bdk2 blogger !

+ akuu bahagiaa dapat diaa +
skrgg akuu dh dpt diaa . untungg kudd dpat diaa . uhuhu' aku suka dia sbb diaa nii BAIK , TAK PANAS         BARAN , SPORTINGG , JAMBUU plk tuu .. so' kayy lh dgn diaa nii . tak banyak kerenah sangat . kalii nii aku betoi2 sygg dkt diaa !! now' dlm hatii akuu nii ada satuu bilik tauu , bilik nii khas utk diee !! sesiapapun tk bolee gantii tempat tuu slain diaa ! ahah' dengan diaa nii jeniss tak maraa akuu kwan dgn bdk lakii just diaa ckp jgn mngataii sudaa lhh . jenis akuu nii tak sukaa mngedik dgn lelakii just biase2 jerr !! by the wayy' akuu sygg diaa spenuh hatii akuu !! diaa milik sayaa , sapaa nak diaa meyh sinii face to face !! biaa aku sepakk punggung kauuu !!!
^ untuk BBF sayaa ^
ehh" nak bagitauu akuu hopee kau bahagia dgn duniaa kauu skrgg nii ! akuu bt semua nii utk kbaikan kauu jgk .. skrgg nii kauu dh coup dgn diaa so' kau jagee lhh diaa seikhlas hatii kauu n jgn hampakan diaaa ! tuu jer aku mintak darii kauu ! haa' nseb baek diee singlee klu tak mlepas lh kauu !1 hudaa please dgr ckpp akuu , akuu tak sygg nazhan punn just akuu sygg dkt sorgg nii jerr !!! so' kau jage lh diee dgn seikhlas hatii kauu n jgn hampakan diee .. akuu nak tgok korgg bahagiaa !!
> budakk jahat dalam bus <

haii korangg dh lamee tak update blogg . rinduu meyhh . bnyak critaa terbaruu kalii nii . ini pasai dlm bus kluu waktu pagii semua bdk lakii senyapp waktu balikk plk ya allah mcm monyet bruu kluar darii zoo taipingg . ahah !! jgn maraa eak sapa y terasa !! sapa trmakan cili terasa pedas nyaa . uhuh (ayatkerek) ada bdk sorgg nii klu tak kutuk aku sehari tak bole ade jer bendaa nk coment tentang akuu . tekanan weyhh !! err-- saba jer lh dgn perangaii diaa tuu ! y tak bolee belaa tentang diee waktuu diee jerit dgn gelakk . ahah . suaree mcm pompann !1 buat maluu kaum jerr ! ahahhhh .. wuekk 

Saturday, 21 April 2012

mulaii arii niee atin mulaa dgn hidupp  baruu ! atinn dh lupee saat atin dgn ameer .. now' atinn dh adee aiznil ! atin coup dgn diee sbb atinn syggg diee sgtsgt .. bagii atinn diee lh lelaki trakhir untk atinn .. first atinn coup dgn diee atinn dh rasee bhagiee .. diee lhh sgala-2 nyee utk atinn .. sweet uwt klu date dgn diee .. if text uwnn diee niee suke manjee-2 uhuh .. mmg snok lhh coup dgn diee .. diee niee jniss sweet skit , tk pnas baran , tk sukee maraa , atinn like llakii mcm nieee .. like , like , like !!

Saturday, 7 April 2012


::► Malam kian melangkah pergi . .
::► Masih aku sendiri termanggu dalam sepi . .
::► Dalam kelam hadir bayangmu . .
::► Bagai mengundang mimpi . .
::► Saat kau dan aku . .
::► Sayangnya kau tiada disisiku . .
::► Masih terbayang segalanya . .
::► Bagaikan semuanya mimpi belaka . .
::► Hilang tak mungkin kan kembali . .
::► Merubah yang tersurat dalam hidupku . .
::► Kau pergi takan kembali . .
::► Walau berkali kutangisi
::► Tak mungkin kau kan kembali
::► Ku tak berdaya mengharungi sendiri
::► Tanpamu hidupku tak bererti (:

Saturday, 10 March 2012

4.4.12
arii trakhir atinn dgn ameer !! atin tk sngkee hbungan atinn dgn  ameer bolee tahan smpaii arii niee jee !! atinn coup dgn diee  pun mcm tk coup jee !!die bt endah tk endah jee dkt atinn !! atinn tauu dlm hatii diee ade **** !! diee sygg kn **** sbub **** cintee prtamee diee !1akhirnyee atinn dpt tauu jgk sbb pee diee tk bolee lupee kn **** ... smpaii atii ameer bt atinn mcm niee !! harii niee lhh puasnyee atinn mnangess !! last'atinn nk ckpp dkt ameer "atinn sygg kauu sgtsgt" !! brhentii brharapp atinn akn cubee ntuk lupeee kn ameer ! lagii satuu bjuu yg atinn bg dkt ameer bt lh knangan cmentara atinn tgah adee nieee !!! >akuusyggggkauuubieeeeee<